V souvislosti s ochranou osobních údajů - Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen “GDPR”), zákona 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a návrhu zákona o zpracování osobních údajů naleznete v příloze ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ.

Pověřencem pro ochranu osobních údajů je:

Mgr. Barbora Švandrlíková, kontakt je možný přes info@smvvpraha.cz či osobně v sekretariátu školy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dokumenty školy ke stažení - výroční zprávy, školní řády (dálkové, denní studium), stipendijní řád.

Typ Název Akce
DOC / 106.00 kB školní řád-dálkové studium.doc
DOC / 117.00 kB školní_řád_2017- 18 platný od 4. 9. 2017.doc
DOC / 46.00 kB Stipendijní řád.doc
PDF / 656.91 kB Zásady-ochrany-osobních-údajů-ŠMVV Praha.pdf
Typ Název Akce
PDF / 349.65 kB Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013
PDF / 419.54 kB Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014
PDF / 367.96 kB Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015
PDF / 525.47 kB Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2015/2016
PDF / 568.95 kB Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2016/2017

Jsme soukromá střední odborná škola s dlouholetou tradicí a mnoha aktivitami. Vznikli jsme v roce 1991 jako jedna z prvních soukromých škol v ČR vůbec.

Studenty individuálně rozvíjíme v příjemné, rodinné atmosféře, kterou tvoří profesionální pedagogové se zkušenostmi z oboru a optimální počet studentů.

Chceš od školy něco víc? Přijď se s námi seznámit!

Newsletter